Toimitusehdot

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy APR Competition Oy (y-tunnus 2297372-7). Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Vastaanotamme tilauksia verkkokaupassamme (www.aprcompetition.fi) tai sähköpostitse info@aprcompetition.fi.
 
Puhelinpäivystys
Palvelemme puhelimitse kaikissa neuvontaan ja kyselyihin liittyvissä asioissa tiistaisin klo 13-18 numerossa 050 345 9073. Muina aikoina vastaamme puheluihin mahdollisuuksien mukaan.
 
Maksutavat
 
Kilpailujen ulkopuolella
Verkkokaupasta tai sähköpostitse tilatut tuotteet toimitetaan Matkahuollon bussiennakolla, jolloin maksu suoritetaan Matkahuoltoon pakettia noudettaessa. Toimitamme kuitin ostoksesta jälkikäteen meille antamaanne sähköpostiosoitteeseen (huolehdithan että yhteystietosi ovat ajan tasalla!).
Jos asiakas haluaa maksaa tuotteet laskulla, tuotteet toimitetaan, kun lasku on kokonaisuudessaan maksettu.
 
Kilpailupaikalla
Kilpailupaikoilla maksu suoritetaan osia noudettaessa kortilla tai käteisellä. Jos asiakas haluaa maksaa kilpailupaikalla ottamansa tuotteet laskulla, lisätään laskuun laskutuslisä. Laskutuslisän suuruus on 2,5% laskun loppusummasta.

 

Toimitusaika

Käsittelemme tilauksia kaksi kertaa viikossa, ja toimitusaika tilauksille on noin 1-5 arkipäivää. Laskut toimitetaan tilauksen mukana sekä sähköpostitse/verkkolaskulla.

Toimitustapa ja toimituskulut

Tuotteet postitetaan Suomessa Matkahuollon bussiennakolla. Alla luetellut Matkahuollon toimituskulut sisältävät toimitus- ja pakkauskulut. Toimitettaviin tilauksiin lisätään lisäksi aina Matkahuollon bussiennakkomaksu. Mikäli toimitus halutaan ”särkyvää” -pakettina, lisätään toimituskuluihin erilliskäsiteltävän paketin maksu voimassaolevien hintojen mukaan. Lisätietoja Matkahuollon pakettivaihtoehdoista, maksuista ja kuljetustavoista saat osoitteesta www.matkahuolto.fi.

Matkahuollon toimitushinnat:

Matkahuolto pkt 2 kg     10€

Matkahuolto pkt 5 kg     13€

Matkahuolto pkt 15 kg   18€

Matkahuolto pkt 20 kg   21€

Matkahuolto pkt 25 kg   24€

Matkahuolto pkt 30 kg   27€

Matkahuolto pkt 40 kg   30€

Matkahuolto pkt 50 kg   33€

Matkahuolto pkt 60 kg   37€

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot: 

nimi

osoite

puhelinnumero

tilinumero

Palautusosoite:

APR Competition Oy
Paukkulantie 20
65300 Vaasa

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen info@aprcompetition.fi tai postitse:

APR Competition Oy
Paukkulantie 20
65300 Vaasa

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut toimituksessa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio Matkahuoltoon.

 

Tietosuoja

Yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja

Henkilötietolaki (523/99) 10 § ja 24 §

Henkilötietolain 10 §:n mukainen rekisteriseloste on nähtävissä www.aprcompetition.fi sivuilla.

1. Rekisterinpitäjä 

APR Competition Oy

Y-tunnus 2297372-7

Yhteystiedot
Paukkulantie 20
65300 Vaasa
050 345 9073

2. Rekisterin nimi 

APR Competition Oy:n
a) Asiakasrekisteri
b) Markkinointi- ja kontaktirekisteri
c) Verkkokaupparekisteri

3. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus / rekisterin käyttötarkoitus

a) Asiakasrekisterin tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja APR Competition Oy:n oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen ja markkinointitoimenpiteet. Asiakasrekisterin henkilötiedot poistetaan tietokannasta asiakassuhteen päätyttyä säännöllisesti tehdyillä poistoajoilla tai asiakkaan erikseen sitä pyytäessä.
b) Markkinointi- ja kontaktirekisterin tarkoituksena on APR Competition Oy:n tuotteiden ja palvelujen markkinointi potentiaalisille asiakkaille ja yhteistyökumppaneille.
c) Verkkokaupparekisterin käyttötarkoitus on APR Competition Oy:n asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely.

4. Rekisterin tietosisältö

a) Asiakasrekisterin tietosisältö:

  • Nimi
  • Yhteystiedot
  • Asiakassuhteeseen ja tilaukseen liittyviä tietoja
  • Laskutukseen ja luotonvalvontaan liittyviä tietoja

b) Markkinointi- ja kontaktirekisterin tietosisältö:

  • Nimi
  • Yhteystiedot

c) Verkkokaupparekisterin tietosisältö:

  • Tilaajan nimi tai yrityksen tiedot
  • Yhteystiedot
  • Tilaukseen liittyviä tietoja

5. Säännönmukaiset tietolähteet   

Henkilötiedot kerätään henkilöltä itseltään.

6. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle 

APR Competition Oy suorittaa laskutuksensa Certum Oy:n kautta, ja ylläpitää laskutukseen liittyvää asiakasrekisteriään Certum Oy:n ohjelmalla. Certum Oy ei luovuta henkilötietoja edelleen ulkopuolisille. Henkilötietoja luovutetaan lisäksi perintätoimistolle perintätoimenpiteitä varten ja viranomaisille lainsäädännön niin edellyttäessä.

Tietoja ei siirretä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

7. Rekisterin suojaus

Rekisteriä ylläpidetään Certum Oy:n laskutusohjelmassa sekä APR Competition Oy:n verkkokaupassa.

Palvelimet, joilla rekisteri sijaitsee, ovat ulkopuolisen palveluntarjoajan ylläpidossa. Palveluntarjoaja vastaa palvelinlaitteiden suojauksesta salasanoin ja palomuurein. Palvelimet sijaitsevat lukituissa ja vartioiduissa tiloissa.

Rekisteriin on käyttöoikeus APR Competition Oy:n palveluksessa olevilla henkilöillä, jotka tarvitsevat tietoja työtehtävissään. Rekisterin käyttäjillä on käytössään käyttäjätunnukset ja salasanat sekä heitä sitoo vaitiolovelvollisuus.

8. Tarkastusoikeus ja tarkastusoikeuden toteuttaminen

Yksityishenkilöllä on henkilötietolain 26 §:n mukaisesti oikeus tarkistaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja pyyntö on omakätisesti allekirjoitettava (henkilöllisyys todistettava). Tarkastuspyynnön johdosta annettavat tiedot annetaan kirjallisesti ja toimitetaan postitse kyseisen henkilön rekisteriin ilmoittamaan osoitteeseen.

Tarkastuspyyntö osoitetaan rekisterin ylläpitäjälle (katso yhteystiedot).

9. Tiedon korjaaminen ja tiedon korjaamisen toteuttaminen

Rekisteröidyllä on oikeus saada häntä koskevissa tiedoissa oleva virhe oikaistuksi. Virheen oikaisemista koskeva pyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja pyyntö on omakätisesti allekirjoitettava (henkilöllisyys todistettava).

Korjauspyyntö osoitetaan rekisterin ylläpitäjälle (katso yhteystiedot)

10. Muut mahdolliset oikeudet

Henkilötietolain 30 §:n mukaisesti rekisteröidyllä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta samoin kuin henkilömatrikkelia ja sukututkimusta varten.

Kiellot itseään koskevien tietojen käsittelystä osoitetaan rekisterin ylläpitäjälle (katso yhteystiedot)

 

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.