Suomalaissukuinen Calle Ahlin saapuu isovanhempiensa kotimaahan ensimmäistä kertaa, kun Legends-autojen MM-finaalit johdattavat nuoren miehen Etelä-Pohjanmaalle Botniaringin moottoriradalle. Ruotsin lipun alla kilpaileva Ahlin lähtee kunnianhimoisin tavoittein viikonlopun MM-koitokseen.

16-vuotias toista Legends-kauttaan Ruotsissa ajava Calle Ahlin starttaa tulevan viikonlopun MM-kilpailuihin Semi-Pro eli tulokasluokassa. Ruotsin sarjassa nuorukainen ajaa kovatasoisessa Pro-luokassa, ja lähtee hakemaan Botniaringin radalta Semi-Pron ykköspokaalia kotiinviemisiksi.

Ahlin on kilpaillut karting-autoilla seitsenvuotiaasta asti sekä Ruotsissa että ulkomailla. Ruotsalaisen isovanhemmat ovat kotoisin Suomesta, mutta mies vierailee itse vasta nyt ensimmäistä kertaa isovanhempiensa kotimaassa.

Ahlin ajaa ruotsalaisessa Nyman Racing Team -kilpatiimissä, johon kuuluvat myös Pro-luokassa kilpaileva Micke Nyman sekä Masters-luokan Fredrik Egeland. Tiimillä onkin kova tavoite napata kolme mestaruutta viikonlopun MM-finaaleissa.

Legends-autojen MM-kilpailut ajetaan Botniaringin moottoriradalla tulevana viikonloppuna 16.-17. syyskuuta. Aika-ajot ja alkuerät ajetaan lauantaina, ja MM-finaalit sunnuntaina.